YOZGAT / AKDAĞMADENİ - Kazım Karabekir Fen Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl programının hazırlanmasında  emek veren edebiyat öğretmenlerimiz Ahmet YAMAN, Duygu KAMA, Yeliz AYAN başta olmak üzere katkı sunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan ve toprağın her bir karışını kanlarıyla sulayarak bize bu cennet vatanı armağan eden şanlı ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Çanakkale Geçilmez!

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nde Okulumuz Tarih Öğretmeni Nihal Karmış Erbek yönetiminde  program düzenlenmiştir.

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 103. Yıldönümünü Kutluyoruz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Atatürk'ü, İstiklal Marşımızın Şairi Mehmet Akif Ersoy'u ve Bütün İstiklal Kahramanlarımızı Minnet ve Rahmetle Anıyoruz.

Mrt

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü himayesinde yürütülmekte olan "Oku-yorum, yazı-yorum" projesi kapsamında yer alan, Kutadgu Bilig Okumaları çalışması kapsamında ilimiz merkez Erdoğan Akdağ Fen Lisesi yürütücülüğü ve Müdür Yardımcısı M. Atakan KILINÇKAN koordinatörlüğünde, " Kutadgu Bilig Okumaları İl Paneli " 01.03.2024 tarihinde saat 11:00'da gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen programda öğrencilerimiz bildirilerini sunmuş, sunulan bildiriler jüri tarafından raporlanmak üzere değerlendirmeye alınmıştır.

Mrt

İlçe Kaymakamımız Sayın Furkan NEZİR,Okulumuz 11.Sınıf öğrencilerine yönelik "Kariyer Günleri" etkinliğine katıldı.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimize kaymakamlık mesleği hakkında bilgi veren Kaymakamımı, öğrencilik ve meslek yaşamı ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

Ayrıca geleceğe yönelik kariyer planlaması ve meslek seçimi konularında öğrencilerimizle sohbet ederek daha sonrasında okulumuz kız pansiyonunda öğrencilerimizle birlikte öğle yemeğine eşlik etti.

Şbt

Akdağmadeni ilçe müftümüz sayın Abdullah ÇOLAK okulumuz öğrencilerine okul konferans salonunda söz ahlakı konulu söyleşide bulunmuştur. Konuya binaen sözün insan hayatındaki etkisi ve yüce Allah katındaki kıymeti üzerine Kuranı kerimden örnekler sunmuştur. Günlük hayatımızda sözün tesirine ve kullanımının önemine vurgu yapmış ve öğrencilerimize bu konuda tavsiye ve öğütlerde bulunmuştur.

Teşriflerinden dolayı ilçe Müftümüz Abdullah ÇOLAK'a teşekkür ederiz.